SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vagner Love: 'Alanyaspor'u Monaco'ya tercih ettim'

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle Aytemiz Alanyaspor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan ve gol krallığı yarışında zirvede yer alan Vagner Love, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Vagner Love, Monaco'da forma şansı bulamadığını ve Alanyaspor'u Fransız ekibine tercih ederek Türkiye'ye transfer olduğunu söyledi.

Vagner Love, Aytemiz Alanyaspor'da kalacak mı? Spor Toto Süper Lig'inin gol kralı olan Brezilyalı golcü Vagner Love, Brezilya basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

32 yaşındaki forvet, Brezilya Milli Takımı'na hala seçilme hayalini kurduğunu belirtirken, ''Her zaman hayal kurarız. Brezilya Milli Takım formasını hep giymek istemişimdir. Hangi oyuncu, ülkesi için savaşmak istemez ki? Brezilya'da veya Avrupa'da oynamam fark etmiyor. Bu olasılık her zaman duruyor. Türkiye'deki performansımla veya dünyanın herhangi bir takımındaki oyunumla şu an Brezilya Milli Takımı'na seçilirsem en üst düzey performans sergileyeceğimden eminim'' dedi.

TRANSFER CEVABI

Trabzonspor'dan transfer teklifi aldığı dedikoduları hakkında da konuşan Love, ''Alanyaspor'dan sözleşme yenileme teklifi henüz gelmedi. Burada bir sene daha kontratım var. Türkiye'den başka bir takımdan da teklif almadım. Ama eğer Brezilya'ya dönecek olursam ve seçme hakkım olursa, hiç şüphesiz Flamengo'yu seçerim.'' şeklinde konuştu.

''ALANYA, RIO DE JANEIRO'YA BENZİYOR''

Süper Lig'de harika bir sezon geçiren ve gol krallığı yarışında zirvede bulunan 32 yaşındaki forvet, ''Alanyaspor'da yaptığım işlerden dolayı çok mutluyum. Sadece takımımın bu sene ligde kalmasına yardım ettim. Bu sene kulübün hedefi buydu. Gollerimle kulübe katkı sağladığım için çok mutluyum. Hayat sürprizle dolu. Türkiye'de olmak, yeni bir kültür öğrenmek harika bir his. Alanya, Rio de Janeiro'ya benziyor. İnsanların yardımseverliği harika. Ailemle birlikte kalıyorum. Türkçe bilmiyorum ama bilmemede gerek kalmıyor çünkü kulübün bir tercümanı var. Carlos Garcia, Daniel Candeias ve Junior Fernandes gibi Portekizce konuşan takım arkadaşlarım var. Onlar da bana çok yardım etti'' sözlerini kullandı.

''ALANYASPOR'U MONACO'YA TERCİH ETTİM''

Monaco'dan ayrılıp Aytemiz Alanyaspor'a transfer olma sürecini de değerlendiren Vagner Love, ''Monaco'dan ayrılmak istiyordum çünkü oynama fırsatı bulamıyordum. Ardından Türkiye'ye transfer olasılığı ortaya çıktı. Teknik direktörümüz bana tekrardan kendimi gösterme fırsatı sundu. Monaco çok iyi bir takım, bu sene PSG'nin üstünlüğünü bitirecek ve şampiyon olacak gibi gözüküyor'' diyerek eski takımı hakkında konuştu.

''MBAPPE'NİN YETENEĞİNİ FARK ETMİŞTİM''

Fransız genç yıldız Mbappe'nin yeteneğini ilk keşfedenlerden birinin kendisi olduğunu söyleyen Vagner Love, ''Kylian Mbappe bizimle beraber antrenmanlara katılıyordu. Antrenmanlarda bile onun ışığını görebiliyordum. Başkan yardımcısı ayrılmadan önce antrenman yapan gençlerden hangisi ileride iyi oyuncu olur diye sormuştu. Hiç düşünmeden onun adını vermiştim. Mbappe gibi oyuncular futbol için çok önemli. Bu tarz oyuncuların daha çok çıkması lazım'' dedi.

(Sporx)


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler