SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Akbaba için Saffet Susic'ten transfer açıklaması

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'a 4-0 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, erken yedikleri golün takımda güvensizlik oluşturduğunu söyledi. Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Saffet Susic de kazanacaklarına inandığını ancak gol yememelerinin kendisini şaşırttığını söyledi. Saffet Susic ayrıca transferin gözdesi Emre Akbaba hakkında da konuştu.

Buruk, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Müsabakaya kazanmak için başladıklarını anlatan Buruk, "Maçın başında kaçırdığımız pozisyon vardı. 1-0 başlamak farklı olacaktı. 8. dakikadan sonra oyun tersine döndü bizim için. Erken yediğimiz gol takımda güvensizlik oluşturdu. 1-1 yapabilirdik, 2. golü de yiyince müsabaka tam istediğimizin tersine gitti. Rakibimizin savunmadaki zaaflarından faydalanırız, diye düşünürken biz çok zaaf verdik." diye konuştu.

Buruk, gündüz maçının zor olduğunu, zeminin de kötü olmasının kendileri için dezavantaj oluşturduğunu ifade etti.

Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, oyuncularının geçen sezon Akhisarspor'a 3-0 kaybettikleri maçı unutmadığını ve rövanş için sahaya çıktıklarını dile getirdi.

Maçtan önceki toplantıda oyuncularına 1 puan istemediğini söylediğini aktaran Susic, şöyle konuştu:

"Galip gelmemiz gerektiğini söyledim. 1 puan teklif etselerdi kabul etmezdim. Rakibimizin bizi yenmek için uğraşacağını biliyordum. Bizi yenseler ikinci sıraya çıkabileceklerdi. İki takım da 1 puan için oynamadı, kazanmak için oynadı ve çok şans buldu. Bugün kazanabileceğimize inanıyordum. Beni şaşırtan şey gol yemememiz oldu. Çok gol de atıyoruz, çok gol de yiyoruz."

Susic, kaleci Haydar Yılmaz'ın performansının sorulması üzerine "Kimin oynayacağını kendileri belirliyor, bugün kaleyi aldı, haftaya da koruyacak kaleyi." dedi.

Emre Akbaba'nın A Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrılmasına çok sevindiğini belirten Susic, Emre ile ilgili transfer söylentileri konusunda, "Sezon sonuna kadar bizde kalmasını isterim. Onun biraz daha hazır olup büyük takıma gitmesi daha uygundur." ifadesini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler