SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samir Nasri'de ikinci skandal! İşte o detaylar

Antalyaspor’un bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon Euro ödediği Samir Nasri, ayrılmak için Akdeniz ekibinden tam 1.2 milyon Euro istedi. Pazarlıklarla 1 milyon Euro’ya inen Fransız oyuncunun, “Peşin ödeme olmazsa fesih yapmam” dediği ortaya çıktı. Dünyaca ünlü yıldızın sözleşmesindeki detaylar ise skandal!

Sezon başında Antalyaspor’un görkemli bir törenle büyük ses getiren transferi Samir Nasri çok daha büyük bir skandalla Akdeniz ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından ülkesine dönen ve henüz kampa katılmayan Nasri’nin Antalyaspor’dan ayrılmak için tam 1.2 milyon Euro tazminat istediği ortaya çıktı. Kırmızı-Beyazlı kulübün fesih için görüştüğü, hatta pazarlık yaptığı futbolcunun 1 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenilirken ancak paranın tamamını peşin olarak istediği bildirildi.

Yeni yönetim şokta

Yönetimin,bu talep karşısında eli kolu bağlanırken Fransız futbolcunun sözleşmesindeki detaylar ise Antalyaspor’un ne kadar büyük bir skandalla karşı karşıya kaldığını gözler önüne seriyor. Öyle ki yıllık kazancı 7 milyon Euro’yu bulan Nasri şu anda Türkiye’nin en çok kazanan futbolcusu konumunda. Nasri’nin bonusları ise Akdeniz ekibini batıracak cinsten. Oynadığı maç başına 50 bin Euro alan oyuncu, ayrıca attığı her gol başına da aynı parayı kasasına koyuyor.

Asiste 25 bin Euro

Sözleşmeye göre asist başına ise 25 bin Euro almaya hak kazanıyor. Mesela Antalyaspor bu sezon Sivas deplasmanında 3-1 yenildi. Akdeniz ekibinin tek golünün asistini Nasri yaptı. Yıldız futbolcu, takımının hem ekonomik hem de puan alarak zarar gördüğü maçtan tek kazançlı ayrılan isimdi. Kasasına sadece bu maçtan yalnızca 75 bin Euro koydu. 32 yaşındaki başkan Ali Şafak Öztürk’ün bıraktığı enkazı kaldırmak önceki gün başkan seçilen Cihan Bulut’a kaldı. Antalyaspor bir an önce Nasri’den en az zararla kurtulmanın yollarını arıyor.

CAS talebini reddetmişti

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, EFA'nın doping incelemesine itiraz eden Samir Nasri'nin talebini reddetmişti. Bu kararın ardından Samir Nasri, doping yaptığı ispatlanması durumunda 4 yıl ceza alma cezasıyla karşı karşıya kalmıştı.

UEFA, Samir Nasri'nin Los Angeles'taki bir klinikte aldığı ilaçlarla ilgili soruşturma başlatmış ve doping yapmakla suçlamıştı.

(Fanatik)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler