SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Şan: 'Bajic Udinese'ye 5.5 milyon euroya gitti'

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı; Udinese'ye transfer olan Bajic ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

Ahmet Şan, Riad Bajic'in Udinese'ye 5.5 milyon euroya transfer olduğunu açıklarken, Moussa Sow ve Demba Ba ile de ilgilendiklerini söyledi.

İşte Ahmet Şan'ın açıklamaları:

Şu anda olması gerekirdi, bir sezon sonra olması gerekirdi bilemiyoruz. Bir saat önce Bajic sözleşmesini imzaladı. Bu 2-3 haftalık bir süreç, pazarlık 3.5 milyon Euro'dan açıldı ve 5.5 milyon Euro'ya gitti.

Taraftarımız en iyisine layık, hem kombine satışlarında hem takımı destekleme yönünde en iyisini arıyoruz. Sow için nabız yokladık, ücretleri pahalı geldi.

Demba Ba gibi, Sow gibi isimleri istiyoruz. Oyuncudan gelen bilgi Fenerbahçe'yi istediği yönündeydi. Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olmazsa tekrardan gündemimize alacağız. Sow'un beklentisi Fenerbahçe, bunu biliyoruz. Kendi kulübümüzle ilgili Sow yönünde beklentimiz az. Alternatiflerimiz var. O isimler üzerinde çalışıyoruz. Stoper ve santrfor transferimiz olacak. Taraftarımız müsterih olsun. En iyi transferleri yapmaya çalışacağız. Mustafa Reşit Akçay'a güveniyoruz, bu sezon bizim için geçiş sezonu olabilir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler