SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiker Konyaspor Samuel Eto'o ile anlaştı

Antalyaspor yönetiminin yüksek ihtimalle takımda kalacağını açıkladığı Samuel Eto'o, Atiker Konyaspor'a transfer oldu. Atiker Konyaspor, Eto'o'nun yarın statta düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacağını duyurdu. Samuel Eto'o, Atiker Konyaspor'un Galatasaray'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde kadroda olacak.

Kadrosuna Jahovic'i katarak takviye yapan Atiker Konyaspor, transferin bitimine sayılı saatler kala bombayı patlattı. Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o'yu kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, Kamerun'lu futbolcuyu Konya'ya getirdi. Yıldız golcü, yarın takımın kadrosuna katılacak. Transferi tamamlamak için Antalya'ya giden yönetim, kırmızı-beyazlı yöneticilerle aradaki pürüzleri de tamamladı ve bu futbolcunun transferi için el sıkıştı. 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına Konyaspor'lu olan Samuel Eto'o için yeşil-beyazlı kulüp bonservis bedeli ödemeyecek.

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Twitter'dan yaptığı açıklamada "Atiker Konyaspor'umuz Samuel Eto'o ile görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın!" ifadelerini kullandı ve transferin resmiyet kazandığını belirtti.

Atiker Konyaspor, Samuel Eto'o'yu kadrosuna kattığını ve imza töreni düzenleneceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada Samuel Eto'o'nun imza töreninin yarın saat 15:00'da yapılacağı belirtildi ve "Yeni transferimiz Samuel Eto’o’nun imza töreni yarın saat 15:00’te Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Eto’o imzadan sonra sahaya çıkıp taraftarımızı selamlayacaktır" ifadelerine yer verildi.

Eto'o Konya'ya ulaştı

Konya Havalimanı'nda Atiker Konyasporlu yetkililerce karşılanan Eto'o'ya, yeşil-beyazlı taraflarlar havalimanında sevgi gösterisinde bulundu.

Özel araçla havalimanından ayrılan Eto'o'nun yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda taraftarların önünde sözleşme imzalayacak.

Galatasaray maçının kadrosunda olacak

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı kazanan ve bu sezon da kupada çeyrek finale yükselmeyi başaran Atiker Konyaspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray'ı konuk edecek. Kadroya yarın dahil olacak olan Samuel Eto'o'nun Galatasaray maçının da kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Antalyaspor ayrılığı duyurdu

Antalyaspor, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Samuel Eto'o ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

İşte o açıklama

2015-2016 sezonunda transfer ettiğimiz takım kaptanımız Samuel Eto’o ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler