SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ergin Ataman'dan Galatasaray yönetimine sert mesaj

Galatasaray Odeabank'la sözleşmesi sona eren ve yerine Erman Kunter getirilen Ergin Ataman, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı yönetimi topa tuttu. Ergin Ataman, "Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir. Umarım 1 yıldır olan borç ve son 3 maaşı öderler" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank'ın eski başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ergin Ataman, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir. Umarım 1 yıldır olan borç ve son 3 maaşı öderler." ifadesini kullandı.

DURSUN ÖZBEK'TEN ATAMAN'A: "SÖYLENMEMİŞ KABUL EDİYORUM"

Dursun Özbek, Ergin Ataman'ın "Bedava çalışırım" sözlerine tepki göstermiş ve, "Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel günler yaşadık beraber. Fakat bizimle sözleşmesi sona erdi. Galatasaray'ın yönetim kurulunun da bu konuda görüşleri var. Gelecek sezon farklı bir koçla devam etmek istedik. Buna Ergin Ataman dahil herkesin saygı duyması gerekiyor. Galatasaray'da ücretsiz çalışırım ifadesi yanlış bir ifade. Herkes bugüne kadar ücretini almıştır, bundan sonra da alır. Ben bu ifadeyi söylenmemiş kabul ediyorum. Ergin Ataman'la çok keyifli, çok güzel, çok başarılı senelerimiz geçti. Bu olayı daha fazla irdelememek gerekir. Galatasaray'a hizmet ettiniz, Galatasaray her zaman bunun karşılığını vermiştir. Gün geliyor, bu hizmetin sonlanması gerekiyor. Sonlandığında da, bugüne kadar nasılsa, aynı şekilde sonlanması gerekiyor. Basketbol şubesinin yöneticisi Can Topsakal'dır. Divan kurulunda kendi düşüncelerini aktardı. Yönetim böyle bir karar almıştır. Herkes de buna saygı duymak zorundadır. Bunu geri çevirmek mümkün olmadığına göre, bundan sonra yapılan yorumlar sadece Galatasaray'a zarar verir" ifadelerini kullanmıştı.

Ergin Ataman ayrılık sürecinde kişisel twitter adresinden yöneticilere gerekirse ücretsiz çalışabileceğini söylediğini ifade etmişti.

En Çok Aranan Haberler