SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeljko Obradovic: 'Birçok milli takımdan teklif aldım ancak reddettim'

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Doğuş'u hem Spor Toto Basketbol Süper Ligi hem de THY Euroleague şampiyonu yapan Zeljko Obradovic'ten flaş itiraf geldi. Obradovic, birçok milli takımdan teklif aldığını ancak bunları kabul etmediğini söyledi.

Fenerbahçe Doğuş'un dünyaca ünlü koçu Zeljko Obradovic, Sırp basınına verdiği röportajda Bogdan Bogdanovic'in NBA'e gidişini yorumladı.

Blic gazetesine konuşan Obradovic, "Bogdanovic'in önemli hedefleri var. Sezon sonunda onuna özel bir konuşma yaptım. Ona ilk cümlemde vereceği her kararın arkasında olacağımı söyledim. Yaptığımız konuşmada ne istediğini çok iyi anladım. Şimdi; Bogdanovic, Sacramento'ya lider olmaya gidiyor. Onun oyuna olan tutkusunu ve özel çalışmalarını gördükçe NBA'de çok başarılı olacağını görüyorum. Ve bunu tüm kalbimle istiyorum" dedi.

Obradovic neden milli takım çalıştırmadığı ile ilgili bir soruya ise, "Birçok milli takımlardan teklifler aldım. Hepsini geri çevirdim. Kendimi Sırbistan karşısındaki bir takımın başında düşünemiyorum" diye yanıt verdi.

En Çok Aranan Haberler