SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Josh Adams Beşiktaş Sompo Japan'da

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan, ABD'li oyuncu Josh Adams'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan, Anadolu Efes ile yollarını ayıran Josh Adams ile anlaştığını açıkladı. Beşiktaş, ABD'li oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni başantrenör Ergin Ataman'ın gelecek planlarında yer almayan Adams, dün oynanan Panathinaikos maçında son kez Anadolu Efes formasını giymiş ve bugün resmen takımdan ayrılmıştı.

Anadolu Efes'ten yapılan açıklamada, "2017-18 sezonu başında kadromuza dahil olan Josh Adams ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Josh Adams'a katkılarından dolayı teşekkür eder, spor hayatının bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz" denilmişti.

Anadolu Efes ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş Sompo Japan oyuncuyla anlaştığını duyurdu. Yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Birleşik Amerikalı guard Josh Adams ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

1993 doğumlu, 188 cm boyundaki guard son olarak Anadolu Efes forması giydi.

En Çok Aranan Haberler