SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransa'da Aboubakar sorusuna flaş cevap

Beşiktaş'ın geçen sezon başında Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar, gösterdiği performansla siyah-beyazlılara büyük katkı sağlamış ve Beşiktaş yönetimi Kamerunlu golcünün bonservisi için çalışmalara başlamıştı. Fransa'nın Rennes takımının da ilgilendiği Aboubakar'la ilgili olarak Fransız ekibinin teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Vincent Aboubakar, yeni sezonda hangi takımın formasını giyecek? Geçtiğimiz sezon Porto'dan Beşiktaş'a kiralanan Kamerunlu golcünün yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği hala netlik kazanmadı.

Beşiktaş'ın bonservisiyle transfer etmek istediği Aboubakar için Fransa'nın Rennes takımının da devrede olduğu iddia ediliyor. Rennes'in teknik direktörü Christian Gourcuff ise düzenlediği basın toplantısında transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

ABOUBAKAR CEVABI

Aboubakar hakkında sorulan transfer sorusu üzerine Gourcuff, ''Dedikodular hakkında konuşmak istemiyorum. Uzun zamandır transfer yapamıyoruz. Ne istediğini bilen bir grubuz. Kaç tane transfer yapacağımız önemli değil. Genç bir kadromuz var, transferlerle daha da rekabetçi bir kadro olacak. Hücum anlamında iyi oyunculara sahibiz'' şeklinde konuştu.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler