SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 2 - 2 Valladolid

Beşiktaş, İspanya'daki ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Beşiktaş ile Real Valladolid arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.

Beşiktaş'ın gollerini 55. dakikada Mustafa Pektemek ve 77. dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Valladolid'in gollerini ise 4. dakikada Jaime Mata ve 81. dakikada Miguel Mari Sanchez attı.

Siyah-beyazlı takımın, İspanya 2. Lig ekibine karşı mücadele verdiği müsabakanın kadrosunda, yeni transferlerden Pepe yer almadı. Yeni sezon öncesi tüm oyuncuların durumunu görmeyi amaçlayan teknik direktör Şenol Güneş, Schalke 04 karşılaşmasına göre farklı bir kadroyu sahaya sürdü.

Beşiktaş'ta Fabricio kalede görev yaptı. Savunma dörtlüsü Andreas Beck, Matej Mitrovic, Atınç Nukan ve Adriano Correia'dan oluşurken, defansın önünde Necip Uysal ile Tolgay Arslan görev aldı. Orta sahada Aras Özbiliz, Talisca ve Caner Erkin'in şans bulduğu Beşiktaş'ta forvet hattında Mustafa Pektemek oynadı.

Beşiktaş 27 Temmuz Perşembe günü bir başka La Liga temsilcisi Las Palmas ile, 30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı'nda Real Betis'le hazırlık maçında karşılaşacak.

Stat: Marbella
Hakemler: Francisco Manuel Jimenez Hidalgo, Azmando Colos Cololecon, Adrian Azoaga Ganele (İspanya)
Beşiktaş: Fabricio, Beck (Dk. 46 Gökhan Gönül), Mitrovic (Dk. 67 Fatih Aksoy), Atınç Nukan (Dk. 46 Tosic), Caner Erkin, Necip Uysal, Tolgay Arslan (Dk. 68 Sedat Şahintürk), Aras Özbiliz (Dk. 46 Cenk Tosun), Talisca (Dk. 84 Milosevic), Adriano (Dk. 46 Oğuzhan Özyakup), Mustafa Pektemek
Real Valladolid: Masip (Dk. 46 Becerra), Calero, Luismi (Dk. 46 Garcia), Mata (Dk. 46 Michel), Marcos (Dk. 46 Jose), Hervias (Dk. 69 Miguel), Deivid (Dk. 46 Perez), Antonito (Dk. 46 Annuar), Villa (Dk. 46 Sulayman), Nacho, Plano
Goller: Dk. 4 Mata, Dk. 80 Miguel (Real Valladolid), Dk. 55 Mustafa Pektemek, Dk. 77 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 36 Tolgay Arslan (Beşiktaş), Dk. 39 Calero, Dk. 21 Michel (Real Valladolid)

MAÇTAN NOTLAR

Beşiktaş, İspanya'daki ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid önüne çıktı.

Siyah-beyazlı takımın, İspanya 2. Lig ekibine karşı mücadele verdiği müsabakanın kadrosunda, yeni transferlerden Pepe yer almadı.

Kamp çalışmalarına geç başlayan Ricardo Quaresma ve bugün kadroya dahil olan Orkan Çınar'ın yanı sıra Atiba Hutchinson ile Ryan Babel de hazırlık maçında şans bulamadı.

Kamp çalışmalarına geç katılan isimlerden Anderson Talisca ise ilk kez bir hazırlık maçında şans buldu ve 11'de sahaya çıktı.

Yeni sezon öncesi tüm oyuncuların durumunu görmeyi amaçlayan teknik direktör Şenol Güneş, Schalke 04 karşılaşmasına göre farklı bir kadroyu sahaya sürdü.

Beşiktaş'ta Fabricio kalede görev yaptı. Savunma dörtlüsü Andreas Beck, Matej Mitrovic, Atınç Nukan ve Adriano Correia'dan oluşurken, defansın önünde Necip Uysal ile Tolgay Arslan görev aldı. Orta sahada Aras Özbiliz, Talisca ve Caner Erkin'in şans bulduğu Beşiktaş'ta forvet hattında Mustafa Pektemek oynadı.

Kadroda bulunmayanlar salonda çalıştı

Beşiktaş'ta kadroda yer almayan Quaresma, Pepe, Hutchinson, Babel ve kaleciler Tolga Zengin ile Denys Boyko, karşılaşma öncesinde salonda çalıştı.

Transferinin ardından bu sabah İspanya kampına katılan Orkan Çınar da salonda çalışan oyuncular arasında yer aldı.

Hazırlık maçının kadrosunda bulunmayan oyuncular mücadeleyi tribünden takip etti.

Orman ve yöneticiler maçı izledi

Karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Umut Güner, Candaş Tolga Işık ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu da izledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Orkan Çınar, maç öncesi Orman ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler