SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Vida ayarı! Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş, uzun süredir transferini bitirmek için uğraştığı Hırvat stoper Domagoj Vida'da mutlu sona yaklaştı. Siyah beyazlılar yıldız futbolcu için son olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e 1 milyon euroluk resmi teklifini sundu.

Gary Medel'in takıma katılması sonrası stoper transferinde tok alıcı rolünü oynayan Beşiktaş, Domagoj Vida ile sürdürdüğü görüşmelerde rahat davranıyor. Ocak ayında serbest kalacak olan 28 yaşındaki Hırvat futbolcu ile görüşen siyah-beyazlılar, "Dinamo Kiev'e 1 milyon Euro teklif ettik ama eğer bonservisini alır gelirsen, bu parayı imza parası olarak maaşına yansıtırız. İkisi de olmuyorsa devre arasında serbest kalınca transferini yaparız. Karar senin, 10 gün içinde bize haber ver" mesajını gönderdi. Beşiktaş yönetiminin, Vida'nın transferi gerçekleşmezse bile Ocak ayına kadar stoperde Medel'i kullanmayı planladığı biliniyor.

VIDA'NIN BEŞİKTAŞ İSTEĞİ!

Beşiktaş'a transfer olmak istediğini Ukrayna ekibine bildiren Vida'nın ise "Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat bu dönemde olur. Şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yaptı. Bonservisim konusunda, bana kolaylık sağlanmasını istiyorum" dediği aktarıldı.

DOMAGOJ VİDA KİMDİR?

1989 doğumlu olan savunma oyuncusu Domagoj Vida, 48 kez Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giydi. Futbola Osijek altyapısında başlayan Vida, 2010'da Leverkusen kulübüne imza attı. Bir yıl sonra Dinamo Zagreb'le anlaşan Vida, 2013 yılında ise Kiev'e transfer oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN TEMSİL AYARI!

Dursun Özbek'in başkanlığına seçildiği Kulüpler Birliği'ne artık başkan düzeyince katılmama kararı alan Beşiktaş'ta toplantılarda yer alacak isim belirlendi. Bundan sonra asbaşkan Deniz Atalay'ın vakıf toplantılarında kulübü temsil edeceği bildirildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "18 kulübün içinde 17'si başkanlık, biri asbaşkanlık seviyesinde (Fenerbahçe) temsil ediliyor. Biz de asbaşkanımızı göndereceğiz" demişti.

MEDEL TAKIMLA ÇALIŞTI

2-0 kazanılan Antalyaspor maçının ardından izin yapmayan Beşiktaş, Cuma günü Kasımpaşa ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı. Antalya karşısında forma giyen oyuncular, salonda yenilenme çalışması yaparken, diğer futbolcular çift kale maç yaptı. Yeni transfer Şilili Gary Medel de ilk kez takımla çalıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler