SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Türkiye Beşiktaş'la ne kadar gurur duysa azdır'

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, büyük övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın Avrupa'da Türk futbolu adına devrim yaptığını söyleyen Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın galibiyetini 'gurur duyulası' olarak nitelendirdi.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Monaco galibiyetini değerlendirdi.

Beşiktaş'a övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen'in sözleri şu şekilde;

"Galatasaray'un UEFA şampiyonluğundan sonra, Beşiktaş'ın yaptığı Türk futbolunun Avrupa'daki devrimidir."

"Türkiye, Beşiktaş ile ne kadar gurur duysa azdır. Beşiktaş artık Porto, Napoli, Inter seviyesine geldi. Beşiktaş belki hiçbir zaman bir Barcelona olamayacak ama artık Liverpool gibi takımların seviyesine geldi. Çok şükür buraya geldik. Şenol Güneş'e, Beşiktaş'a helal olsun. Sadece 3'te 3 yaptığı için demiyorum. Şimdi artık Beşiktaş daha 3. maçta diğer grubun 1. mi yoksa 2. simi ile karşılaşacağım, bunların hesaplarını yapıyor. Bu gurur kaynağıdır."

'Beşiktaş'la ne kadar gurur duysak azdır'

"Beşiktaş artık o kültürüyle buraya girdi. 90. dakikada Quaresma hala gidiyor, arıyor. Artık vay be Monaco'yu yendi demiyorum. Rahat bir maç aldı Beşiktaş. Gerçekten bu seviyeye erişen bir Beşiktaş'la ne kadar gurur duysak azdır."

'Avrupa Beşiktaş'a saygı duyuyor'

"Beşiktaş bütün Avrupa'nın saygı duyacağı bir takım ve tüm Beşiktaşlıların gurur duyacağı bir takım oldu. Maçlar kazanılır, yener, yenilirsin. 2 yıldır Beşiktaş takımı her yerde, herkesi yenebilirim diyor. Bugün kuralda eyvah demiyoruz.

'Beşiktaş'ı görenler eyvah diyor'

Zaten çantada keklik hiçbir takım yok ama Beşiktaş'ı görenler eyvah diyor. Monaco, Porto deplasmanlarında 15 dakikada rakip yarı alanda oynuyorsunuz, son hücumu Caner yapacak ve önde olacaksınız. Eskiden rakipler son 5 dakikada 5 korner atıyordu."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler