SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Başkanı Ali Ay Gyan, Song ve Le Guen'i açıkladı

Geçtiğimiz sezon son maçta kümede kalan Bursaspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün gece A Spor'da yaptığı açıklamada taraftarları sevindirecek 3 müjde birden verdi. Ali Ay, Ganalı golcü Asamoah Gyan ile prensipte anlaştıklarını söylerken Alex Song'un transferi için de büyük yol kat ettiklerini belirtti. Ali Ay ayrıca teknik direktörlük koltuğunu da Fransız teknik adam Paul Le Guen'e emanet etmek istediklerini açıkladı.

Bursaspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon kabus gören ve son maçta kümede kalan yeşil-beyazlılar, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanıyor.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, A Spor'da yaptığı açıklamada taraftarlara müjde verdi.

Ali Ay yaptığı açıklamada Ganalı golcü Asamoah Gyan ile prensip anlaşmasına vardıklarını, orta saha için de Alex Song'la görüşme halinde olduklarını söyledi. Ali Ay ayrıca teknik direktörlük görevi için de Paul Le Guen'i düşündüklerini açıkladı.

İşte Ali Ay'ın açıklamaları:

Prensip olarak anlaşıldı ama biliyorsunuz resmi imza atılmadan bitti diyemiyorsunuz. Sonradan pürüzler çıkabiliyor. Onun için uğraş veriyoruz. Ayın 21-22'sine kadar bu iş neticelenecek.

Alex Song için de gelecek hafta bir Rusya seyahatimiz olacak. Orada bir görüşme gerçekleşecek. Taleplerini karşılayabileceksen onunla da ilgileniyoruz.

Teknik direktörlük için de Paul Le Guen ile ilgileniyoruz. Yönetici arkadaşlarımız görüşme için Paris'e uçtu. İmza atmadan net konuşulmuyor. Transferler gerçekleşirse, umarım Bursaspor için hayırlı olur.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler