SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Le Guen'den Volkan Şen açıklaması!

Bursaspor teknik direktörü Paul Le Guen, sabah antrenmanın öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, Akhisar maçı ve transfer çalışmaları hakkında konuştu.

Le Guen’in yaptığı açıklamaları şu şekilde:

Akhisar maçı hakkında...

“Milli Takım periyodu her zaman özel bir periyottur. Aynı zamanda bizden de çok fazla milli takıma giden oyuncular oldu. Onlar için de mutluyum. Geri döndükleri için de mutluyum. Önümüzdeki maça konsantre olmak zorundalar. Pazar günü önemli bir maç oynayacağız. Son zamanlarda Akhisar’a karşı zor bir serimiz olduğunu biliyorum. Bunun da intikamını almaya çalışmalıyız.”

“Biz her zaman daha iyiye gideceğiz. Birçok oyuncu yeni katılmış olabilir ama onlar da iyi bir uyum süreci yaşadı. Milli Takım arasında çok iyi çalıştık. Akhisar’a karşı zor maçlar oynadığımızı onların da sezon sonunu çok iyi geçirdiğini biliyorum. Bu gerçeklere karşı alçak gönüllü olmalıyız. Ama iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.”

Volkan Şen transfer edilecek mi?

“Onun iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ama ben kulübün patronu değilim. Sadece teknik direktörüm. Başkan da benim hangi oyuncuları istediğimi biliyor. Volkan Şen’i biliyorum. Fakat görüşmenin bütün detaylarını bilmiyorum.”

Zemin yorumu...

“Oyuncularımızdan beklentilerimiz yüksek. Onların da çok iyi bir zeminde oynaması lazım. Geçen Cumartesi günü ziyaret etme şansı buldum. Zemini çok daha iyi gördüm.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler