SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli, Süper Lig'e geri dönüyor

Haftayı tek puanla kapatan Çaykur Rizespor’da fatura takımı 3 sezondur çalıştıran teknik direktör Hikmet Karaman’a kesildi. Yönetim kurulunun dün yaptığı toplantı sonucunda tecrübeli hocayla yollar ayrıldı. Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldikten sonra istifasını sunan Karaman’ın futbolcu ve yöneticilerle vedalaştığı öğrenildi. Teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Mustafa Denizli'yle bugün masaya oturacak...

Çaykur Rizespor’da 1998-1999 sezonunda görev alan ve Play-Off finalini kaybeden Hikmet Karaman, Yeşil-Mavili takıma 2002-2003 sezonunda yeniden dönmüş ve Rizespor’u Süper Lig’e taşımıştı. Karaman, ligde 19. hafta sonunda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti. 2014 yılının Aralık ayında yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Karaman ile Çaykur Rizespor geçen sezon Süper Lig’e veda etmişti. Bu sezon TFF 1’inci Lig’e ilk 4 maçta 4 galibiyet alarak başlayan yeşil mavililer oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Fanatik'in haberine göre, Karadeniz ekibini son olarak 2012-2013 sezonunun sonunda Süper Lig’e taşıyan Mustafa Denizli ile yönetim bugün masaya oturacak. Efsane teknik adamın Rize’den gelen davete sıcak baktığı ve yeniden Atmacaları lige taşımak için kolları sıvayacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler