Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Antalya'da ZULA coşkusu

    Yerli içeriğe sahip olması özelliğiyle Türkiye’de en çok sevilen oyunların başında gelen ZULA, kasım ayının ilk hafta sonunda Adana’dan başlattığı Ödüllü Bireysel Turnuva- Roadshow’a, 11 - 12 Kasım tarihlerinde MarkAntalya AVM'de devam etti.

    Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, 4 farklı şehirde 5 farklı AVM’yi kapsayan “Roadshow” etkinliğine devam ediyor. Ingame Group tarafından geliştirilen ve 1.5 milyonu aşan oyuncu sayısına ulaşan ZULA’nın düzenlediği turnuvanın ilk durağı Adana M1 AVM olmuştu. 11 - 12 Kasım tarihlerinde bu sefer MarkAntalya AVM'de oyun severlerle buluşan ZULA Roadshow, Antalya’da da büyük ses getirdi.

    3 binden fazla ödül dağıtıldı

    5 binden fazla oyun sever ZULA Roadshow’daki mücadeleye tanık olmak için MarkAntalya AVM'ye akın ederken, 2 bin 500 kişi bireysel turnuvaya katılım başvurusu yaptı. Bireysel turnuvada yarışan ZULA severler Philips TV ve sponsor markaların birbirinden değerli hediyelerini kazandılar. 2 gün süren etkinlikte 3 binden fazla ödül dağıtıldı. Oyun severler ayrıca Defacto mağazalarında satışa sunulan özel tasarımlı ZULA tişörtlerine büyük ilgi gösterdi. Minecraft Evi’nden Youtuber Bugraa K, ZULA Roadshow’a konuk olarak etkinliğe renk kattı. Bugraa K’nın katılımıyla imza günü ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.

    Sırada Ankara Antares AVM var

    ZULA Roadshow heyecanı Antalya’nın ardından 18 - 19 Kasım tarihlerinde Ankara'da Antares AVM'ye taşınacak. Bireysel ödüllü turnuvalar ve sponsor markaların etkinliklerinin yer alacağı organizasyona "Burak Oyunda" adlı Youtube kanalıyla tanınan ünlü Youtuber Mesut Şahin de katılacak ve hayranlarıyla buluşacak.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler