Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Allu takım arıyor

    Finlandiyalı yıldız oyuncu Aleksi "allu" Jalli, 2018'de kendisine yeni bir yuva aradığını açıkladı.

    İskandinav turnuvalarında dikkatleri üzerine çeken AWP oyuncusu, yıllardır üst düzey takımlarda forma giyiyor. Uluslararası kariyerine NiP ile başlayan Aleksi "allu" Jalli, NiP sonrası FaZe ve OpTic Gaming takımları adına oynadı fakat bir türlü kalıcı olamadı.

    Geçtiğimiz günlerde OpTic Gaming'in kadrosunu tamamen değiştirdiğini açıklaması üzerine, allu ve takım arkadaşlarının geleceği merak konusu olmuştu. Eski kadrodan ilk Óscar "mixwell" Cañellas konuştu ve tekliflere açık olduğunu, şimdilik karma bir İspanyol kadro ile oynayacağını söyledi.

    Bugün ise Allu tarafından kariyerine ilişkin açıklama geldi. OpTic Gaming ile inişli çıkışlı fakat zevk aldığı bir dönemi geride bıraktığına değinen oyuncu, eski takım arkadaşlarına ve takım yönetimine verdikleri fırsat için teşekkür etti. Kariyeri için atacağı adım hakkında net karar vermediğini belirten Finlandiyalı, her türlü teklifi dinleyeceğini belirtti.

    NiP ve FaZe Clan, allu ile birlikte toplam altı kez final oynadı ancak sadece FaZe, StarLadder iLeague Sezon 3'te mutlu sona ulaşabildi ve bu turnuva, allu'nun tek büyük uluslararası şampiyonluğu oldu. (Sporx)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler