Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Backlund'un yeni takımı

    Galakticos'dan ayrılan genç yıldız Backlund Yükselme Ligi'ne geri döndü.

    Sezona mükemmel şekilde başlayarak ilk 2 maçını kazanan ama ardından 14 maç üst üste kaybeden Galakticos Backlund'u göndererek yerine Swing'i getirdi. Takımın en iyisi olarak gözükse de Galakticos yerli oyuncuda yapabilecek alternatif bir çözüm bulamadığından orta koridorunda değişikliğe gitti. Böylelikle çözüm olarak Koreli orta koridor, ormancı uyumunu deneyecekler.

    Galakticos'tan ayrılmasıyla boşa çıkan Backlund'un ise Yükselme Ligine geri dönerek Çilekler forması giyeceğine dair duyumlar var. Oyuncunun bu haftayı kaçıracağı ve 5. hafta ile birlikte Çilekler'in oyuncusu olacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon Oyun Hizmetleri'yle birlikte lige yükselme başarısını sergileyen oyuncunun bu sene eski takımına karşı neler yapabileceğini göreceğiz. Eğer transfer resmiyete dökülürse Phurion hariç geçen sezon Oyun Hizmetleri forması giyen tüm oyuncular yükselme ligine dönmüş olacak.

    Geçen sene onlardan beklenmeyeni başaran ekipten sadece Aligan ve Backlund birlikte Çilekler forması giyecek, Only35 Macro Maniacs'ta oynarken ve Luger de Beşiktaş'ta oynuyor. Bakalım eski dostlar arasındaki bu rekabette kazanan kim olacak. (Sporx)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler