SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli - Erkan Zengin olayının perde arkası

Yıldız futbolcu, dünkü idmanda ağrı hissedince kimseye bir şey demeden tedavi olmak için sahayı terk etti. Erkan’ın bu tavrı, Mustafa Denizli’yi çıldırttı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Hoca sen misin ben miyim? Kafana göre idmanı bırakamazsın” sözleriyle öğrencisine çıkıştı.

Eskişehir’in dünkü antrenmanında sinirler gerildi. Alpay Özalan döneminde takımdaki ağırlığıyla gündeme gelen Erkan Zengin, yeni teknik patron Mustafa Denizli ile kavga etti. Erkan, idman sırasında ayağında ağrı hissedince kimseye bir şey demeden çalışmayı yarıda bıraktı. Yıldız futbolcu, sahadan çıkarak tedavi olmaya gitti. Bunu gören Mustafa Denizli hemen antrenmanı durdurdu. Erkan’ın yanına giden deneyimli teknik adam, “Hoca sen misin ben miyim? Burada ben varken kafana göre çalışmayı bırakamazsın” sözleriyle öğrencisine çıkıştı.

Kadro dışı kaldı

Erkan Zengin, hocasının bu sözlerini alttan almayıp cevap verince tansiyon iyice yükseldi. Diğer oyuncular ve antrenörler, iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Mustafa Denizli, yaşanan bu olayın ardından Erkan Zengin’i, Boluspor ile oynanacak zorlu karşılaşmanın kadrosuna almadı.

Devreye başkan girdi

Başkan Halil Ünal, tartışmayı öğrenir öğrenmez soluğu tesislerde aldı. Erkan Zengin’in takıma verdiği maddi ve manevi desteği çok iyi bilen başkan Ünal, yıldız futbolcuyla bir görüşme yaptı. Halil Ünal, Erkan’dan, Mustafa Denizli’den özür dilemesini istedi. Tecrübeli oyuncunun bu isteği kabul etmesinin ardından, krizin tatlıya bağlanması bekleniyor.

Mustafa Denizli’den ilk açıklama

Yaşanan kriz hakkında Radyospor’a konuşan Mustafa Denizli, “Bunlar bir takım içerisinde olacak sorunlar. Sorunları çözmek için oturulur konuşulur. Bu hafta yapılan çalışmalar Erkan Zengin’in kadroya alınmamasını gerektirdi. Tamamen takım çalışması ve disipliniyle ilgili. Bu tarz uygulamalar benim çalışma sisteminde etkili olmuştur” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler