SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman teşhisi koydu

Aykut Kocaman yönetimle yaptığı toplantıda geçen sezon yaşanan başarısızlığın kadro yetersizliğinden kaynaklanmadığını belirtti, esas problemin, takım havası ve kimyasının bir türlü oluşmamasının yanısıra özgüven kaybı olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin iyi bir kadrosu olduğunu düşünüyor. Bunu daha önce katıldığı televizyon programlarında ısrarla ifade edentecrübeli çalıştırıcı yöneticilerle yaptığı değerlendirmede de bu görüşünü detaylandırdı.

Kocaman, geçen sezon yaşanan başarısızlığın temel sebebinin kadro olmadığının altını çizdi, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United ile Hollanda Ligi şampiyonu Feyenoord gibi ekipleri devirdiğini belirtti. Sarı-lacivertli ekibin hocası, geçen sezonki esas problemin, takım havası ve kimyasının bir türlü oluşmamasının yanısıra özgüven kaybı olduğunu vurguladı.

Kocaman’ın takım kadrosunun yetersiz olmadığına yönelik tespitleri bir başka açıdan da önem taşıyor. Çünkü Advocaat’ın oyuncuların yetersiz olduğuna yönelik eleştirileri takım içinde ciddi sıkıntı yaratmıştı. Özellikle bazı isimler özgüven kaybı yaşamıştı. Kocaman’ın bu olumlu açıklamaları en azından takımda kalacak olan isimlerin moral bulması açısından da oldukça önemliydi. Tecrübeli hoca daha eşofmanlarını giymeden futbolcularına güven mesajı verdi.

İsviçre yolcusu

Sarı-lacivertliler ilk etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda yapacak. Ardından hazırlık maçları için İsviçre’ye gidilecek. Teknik Direktör Kocaman’ın isteği doğrultusunda burada güçlü takımlarla hazırlık maçları yapılacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler