SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edin Visca, Fenerbahçe'ye çok yakın!

Fenerbahçe, Başakşehir'in yıldızı Edin Visca ile her konuda anlaşma sağladı. Futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanan sarı lacivertliler bu transfer için kulübüne de 5 milyon euro ve bir futbolcu verecek.

Fenerbahçe önemli bir transferi daha gerçekleştirmek üzere. Sarı Lacivertliler, Valbuena ve Dirar'ın ardından, Medipol Başakşehir'in başarılı ismi Visca ile de anlaşma sağlamak üzere...

İstanbul BBSK'ye 2011-12 sezonunda transfer olan ve takımın isim değişikliğine şahitlik eden Bosna Hersekli Edin Visca'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Visca için Medipol Başakşehir'e 5 milyon EURO ve bir de futbolcu verecek...

Başakşehir'de devam etmek istemediğini ve Türkiye'nin büyük kulüplerinden birine gitmek istediğini söylemesi üzerine, Trabzonspor'un da transferi için resmi olarak girişimler yürüttüğü 27 yaşındaki oyuncunun transferi için Fenerbahçe'nin de dahil olduğu öne sürüldü.

İstanbul BBSK ve isim değişikliği sonrası Başakşehir formasını 219 kez sırtına geçiren Visca, 53 gol ve 53 asistle 106 gole direkt katkı sağladı. 27 yaşındaki futbolcu, Başakşehir haricinde yalnızca ülkesininin Sarajevo ekibinde forma giydi. (beIN)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler