SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Lucas Moura ve Pastore sesleri

Fenerbahçe’de idare menajer Hasan Çetinkaya'nın sürpriz bir şekilde Fransa'nın başkenti Paris'e gitmesinin nedeni ortaya çıktı...

Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya, sabah saatlerinde Fransa’nın başkenti Paris’e gitti.

Çetinkaya, havalimanında yaptığı kısa açıklamada özel işleri nedeniyle bu seyahati gerçekleştirdiğini söyledi. Ancak idari menajerin, tam da Strum Graz maçı öncesi takımı bırakıp apar topar Paris’e gidişinin sebebinin transfer görüşmeleri olduğu öne sürüldü.

Ben Arfa için PSG’li yetkililerle görüşeceği yazılsa da asıl hedefin Lucas Moura ve Javier Pastore olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe bu ikiliden birini kiralayacak.

PSG’nin Lucas Moura’yı Alexis Sanchez transferinde takasta kullanması bekleniyordu. Ancak Arsenal’in bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.Çetinkaya, Aykut Kocaman’ın çok istediği Brezilyalı için Fransız ekibini ve oyuncunun menajerini ikna etmeye çalışacak. Eğer Lucas transferi gerçekleşirse, hücum hattı yeniden şekillenecek.

Valbuena, 10 numara pozisyonuna geçecek, sol kanat 24 yaşındaki Sambacı’ya emanet edilecek.

Gündemdeki diğer PSG’li, Javier Pastore

Arjantinli yıldız, iyice gözden düştü. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle takımdaki yerini kaptırdı ve sadece 23 maçta 1151 dakika süre alabildi. Buna rağmen 3 gol ve 9 asistlik katkı sağladı.

Daha önce de Fenerbahçe’nin gündemine gelen 28 yaşındaki 10 numara, PSG’nin teknik patronu Unai Emery tarafından gözden çıkartıldı. Pastore de 2018 Dünya Kupası’nı düşünerek daha fazla şans bulacağı bir takıma gitmek istiyor.

Şimdilik Arjantinli için başka bir talibin olmaması, Kanarya’nın en büyük avantajı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler