SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman Gomis'i reddetti

Galatasaray'ın sezon başında Swansea City'den transfer ettiği ve son oynanan Kayserispor maçında 2 gol birden atan Bafetimbi Gomis'le ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Gomis'in Galatasaray'a gelmeden önce Fenerbahçe'ye de önerildiği ancak Aykut Kocaman'ın Van Persie'nin varlığı nedeniyle bu öneriyi reddettiği öğrenildi.

Galatasaray yeni sezona fırtına gibi başlarken, sarı-kırmızılıların yeni forveti Bafetimbi Gomis, Kayserispor maçının parlayan yıldızı oldu. Galatasaray'ın yeni transferi maçta oynadığı futbolla Türk Telekom tribünlerini adeta coşturdu.

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Fransız forvetin sarı-kırmızılı takıma gelmeden önce Fenerbahçe'ye de önerildiği ancak Aykut Kocaman'ın "Elimde zaten Persie gibi bir forvet var" diyerek bu ismi veto ettiği ileri sürüldü.

Gomis de basın toplantısında Galatasaray'ın iki büyük rakibinden teklif aldığını ancak sarı-kırmızılıları seçtiğini söylemişti.

MERCI BEAUCOUP!

İki gol, bir asistle yıldızlaşan Gomis, Kayseri maçının devre arasında soyunma odasında Cenk Ergün'ün kulağına eğilip "Merci Beaucoup!" (Teşekkür ederim) dedi ve ekledi: "Marsilya güzeldi ama burası bambaşka bir yer!"

ERMAN TOROĞLU: BU GOMIS İNSAN DEĞİL

Sabah Spor yazarı ve A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Gomis için şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu Gomis için şu cümleyi kurabilirim; Normal bir insan değil! Aslında aslan ile siyah bir boğa karışımı bir şey. İyi oyuncu olduğu her halinden belli. Yeter ki ceza alanına ona top getirsinler. Dediğim gibi kara boğa gibi güçlü bir adam"

(Fotomaç)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler