SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman kimi tercih edecek? Kameni mi Volkan mı?

Formsuz Volkan’ın yerine kaleye geçen Kameni, büyük hayal kırıklığı yarattı. Trabzon maçı öncesi Aykut Kocaman’ın en önemli sıkıntısı kaleci tercihi olacak. Aykut Kocaman'ın Volkan Demirel'e mi yoksa Kameni'ye mi şans vereceği merakla bekleniyor.

Kaleci, uzun yıllardır Fenerbahçe’nin sorun yaşamadığı pozisyonlardan biriydi. Ancak yeni sezonda bu bölge, Aykut Kocaman’ı en fazla zorlayan mevki oldu. Volkan Demirel, Sturm Graz maçlarının ardından Göztepe karşısında da kötü bir performans sergiledi.

Özellikle ilk goldeki büyük hatası nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Aykut Kocaman, “Bir hatayla kimseyi harcamam” dese de Vardar karşısında eldivenleri Carlos Kameni’ye teslim etti. İlk kez bir resmi maçta kaleyi devralan Kamerunlu için de işler iyi gitmedi. 90+1. dakikada Mehmet Topal ile anlaşmazlık yaşayan Kameni, arkadaşının kendi filelerini havalandırmasına neden oldu.

İki kalecisinin de formsuz ve moralsiz olması, Trabzonspor maçı öncesinde Aykut Kocaman’ı zorluyor. “Bir hatayla kimseyi harcamam” sözü sonrası Kocaman’ın yarın akşam eldivenleri kime teslim edeceği merakla bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler