SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Fenerbahçe, Richmond Boakye'yi izledi"

Fenerbahçe için Gana'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Gana basını, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde oynanan Köln - Kızılyıldız maçı için gözlemcilerini görevlendirdiğini ve Fenerbahçe'nin Kızılyıldız forması giyen Richmond Boakye'yi yakından izlediğini iddia etti.

Richmond Boakye, Kızılyıldız'ın deplasmanda Köln'ü 1-0 yendiği maçta şık bir gol atarak takımına önemli bir 3 puan kazandırmıştı.

FENERBAHÇE DIŞINDA 3 TAKIM
24 yaşındaki futbolcuyu Köln ile oynanan maçta Fenerbahçe'nin dışında Everton, Anderlecht ve CSKA Moskova takımlarının da izlediği kaydedildi.

Kariyerinin büyük bir kısmını İtalya'da geçiren Boakye, 2012 yılında 4 milyon Euro karşılığında Juventus'a büyük umutlarla transfer olmuştu. Juventus'tan sonra Elche, Atalanta, Roda, Latina Calcio gibi takımlarda forma giyen Ganalı forvet, bu sezonun başında bonservissiz bir şekilde Sırp ekibi Kızılyıldız'a transfer olmuştu.

EN FORMDA SEZONU
Kariyerinin en iyi dönemini Kızılyıldız'da geçiren Boakye, Sırp ekibiyle çıktığı 17 maçta 11 gol ve 3 asist kaydetti. Genç forvet, aynı zamanda 12 kez giydiği Gana Milli Takım forması ile 6 gol atma başarısı da gösterdi. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler