SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neto ve Giuliano'dan Başakşehir galibiyeti değerlendirmesi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Neto ve Giuliano, Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Giuliano, bu hafta oynamak için teknik ekiple sürekli konuştuğunu söylerken ''Takım halinde son derece güzel bir galibiyet aldık. Doktorumuza, sağlık ekibimize, hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Aslında hafta içi biraz kavgalı geçti, onlarla sürekli tartışma halindeydik. Ben saha içinde olmak istiyordum. Bir risk vardı ve bu riski aldığımıza değdi'' ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istediklerini söyleyen yıldız oyuncu ''Eğer biz bu ruhu gösterirsek, bu sıradışı birlikteliği gösterirsek, çok zor maç kaybederiz. Sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız kesinlikle'' dedi.

Giuliano, takım olarak fedakarlık yaptıklarını söylerken ''Her oyuncunun fedakarlık yapmak istediği anlar vardır. Bunu doğru anda kullanmanız gerekir. Ben de bu akşam kullanmak istedim. Çok kritik bir akşamdı. Kaybetseydik ligin kalanı bambaşka bir tarafa gidebilirdi. Fedakarlık yaptık ama tüm takım olarak yaptık bunu. Birbiri için koşan, mücadelesini son ana kadar sürdüren bir takım vardı bugün'' ifadelerini kullandı.

Neto: 'Çok iyi oynadık'

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Neto, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Neto, maç öncesi rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini söyledi.

İşte Neto'nun maç sonu değerlendirmeleri...

''Çok iyi bir strateji ile maça hazırlandık. Hocamız onların zayıf yönlerini, nasıl durdurabileceğimizi çok iyi anlattı. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.''

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler