SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG Başkanı Al Khelaifi'ye rüşvet şoku!

PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi hakkında, Dünya Kupası maçlarının yayın haklarının BeIN Sports'a verilmesi için rüşvet teklif ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

PSG Başkanı ve aynı zamanda BeIN Medya CEO'su Al-Khelaifi hakkında, Dünya Kupası yayın haklarını BeIN SPORTS'un alması için FIFA eski genel sekreteri Jerome Valcke'ye rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İsviçre federal savcılarının açtığı soruşturmanın gerekçesi olarak Al-Khelaifi'nin 2018, 2022, 2026 ve 2030 Dünya Kupası'nın yayın hakları için FIFA'nın eski genel sekreteri Jerome Valcke'ye rüşvet teklif etmesi iddiası gösterildi.

İsviçre Federal Mahkemesi'nin açtığı soruşturmada yer alan iddiaya göre; işadamı Nasser Al-Khelaifi, FIFA'nın eski genel sekreteri Jerome Valcke ile 2018'den 2030 yılına kadar Dünya Kupası maçlarının yayın haklarını güvence altına almak için rüşvet vermekle suçlanıyor.

Lequipe'de yer alan habere göre; İsviçre'yle işbirliği kapsamında Fransız yetkililer tarafından beIN Sports Paris ofisinde arama yapıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler