SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamerun - Şili maç özeti izle: Aboubakarlı Kamerun, Şili'ye 2-0 yenildi!

2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Şili, Kamerun'u 2-0 yendi. Rusya'nın ev sahibi yaptığı ve 2 grup - sekiz takım ile oynanan Konfederasyon Kupası'nda Beşiktaşlı Aboubakar'ın takımı Kamerun, Şili'ye yenildi. Aboubakar, Kamerun Şili maçında 90 dakika sahada yer aldı. İşte Kamerun - Şili maç özeti...

Kamerun - Şili maçı ile Rusya'da başlayan 2017 Konfederasyon Kupası devam etti. FIFA tarafından organize edilen kupada B grubunda yer alan Kamerun - Şili karşılaması Moskova'daki Spartak Stadı'nda oynandı. Beşiktaşlı Aboubakar, Kamerun - Şili maçında 90 dakika sahada yer aldı. Şili, bir golünün de video hakem ile iptal edildiği maçta sahadan 2-0 galip ayrıldı. İşte Kamerun - Şili maç özeti...

Kamerun - Şili maç özeti izlemek için tıklayınız

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Spartak Stadı'nda oynanan B Grubu karşılaşmasında Kamerun ile Şili karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede Şili 81. dakikada Arturo Vidal ve 90+2. dakikada Eduardo Vargas'ın attığı gollerle Kamerun'u 2-0 mağlup etti.

VİDEO YARDIMCI HAKEM (VAR) UYGULAMADA!

Öte yandan, maçın 45+1. dakikasında Şili'nin Vargas ile bulduğu gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden gelen ofsayt kararı neticesinde iptal edildi. 90+2. dakikada ise yine Vargas'ın attığı golü Sloven hakem Damir Skomina, ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Daha sonra VAR'a başvuran Skomina, golü geçerli saydı.

2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, 90 dakika sahada kaldı.

B GRUBUNDA SON DURUM

Konfederasyonlar Kupası B Grubu'nda Şili, Avustralya, Almanya ve Kamerun yer alıyor. Şili, 2-0 Kamerun galibiyetiyle ilk sıraya yerleşti. B grubu diğer maçında Avustralya ile Almanya bugün TSİ 18.00'de karşı karşıya gelecek.

A GRUBUNDA SON DURUM

FIFA Konfederasyon Kupası A grubunda Rusya, Meksika, Portekiz ve Yeni Zelanda yer alıyor. A gubunda Rusya, Yeni Zelanda'yı 2-0 yenerken Meksika ile Portekiz 2-2 berabere kaldı. Meksika - Portekiz maçında Beşiktaş futbolcusu Quaresma sahada yerini aldı. Quaresma, Ronaldo'nun pasında attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma bir gol kaydettiği müsabakanın 82. dakikasında yerini Andre Silva'ya bıraktı.

KAMERUN 0-2 ŞİLİ

Kamerun : ONDOA, MABOUKA, ANGUISSA (89' MANDJECK), TEIKEU, NGADEU, MOUKANDJO, ABOUBAKAR, BASSOGOG, SIANI (86' NGAMALEU) , DJOUM, FAI C.

Teknik Direktör: Hugo BROOS (BEL)

Şili: HERRERA, ISLA, FUENZALIDA (64' VALENCIA), VIDAL, VARGAS, BEAUSEJOUR, MEDEL, JARA, CH. ARANGUIZ (71' SILVA), M. DÍAZ, PUCH (58' SANCHEZ)

Teknik Direktör: Juan Antonio PIZZI (ESP)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler