SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yediği tekme yüzünden yumurtalıklarından biri alındı

Bosna Hersek’te kupa maçında ilginç bir sakatlık yaşandı. Zrinjki Mostar’ın 22 yaşındaki futbolcusu Marin Galic aldığı darbeye rağmen maçı tamamladı ama ardından ağrıları artınca hastaneye gitti ve yumurtalıklarından biri alındı.

Bosna Hersek Kupası’nda 1.Lig lideri Sloga, Premier Lig lideri Zrinjski’yi 1-0 yenerek eledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Zrijski’den Marin Galic sağ kanattan atağa çıkarken Joco Stokic kayarak bir müdahalede bulundu.

Stokic’in kalkan ayağı, Galic’inkasıklarına geldi. Hakemin sadece faul vermekle yetindiği, kartını kullanmadığı pozisyonun ardından bir süre tedavi gören Galic karşılaşmaya devam etti.

22 yaşındaki futbolcu kasıklarındaki ağrının artması üzerine hafta sonunda hastaneye gitti. Yapılan muayenenin ardından Galic’in yumurtalıklarından birinin tekmeden ciddi hasar gördüğünü belirleyen doktorlar ameliyata karar verdi.

Yumurtalıklarından birisi alınan Galic, yaptığı açıklamada kulübe ve takım arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti ve futbola dönmek için sabırsızlandığını söyledi.

(Ntvspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler