SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da uçaklar iniyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Uçaklar kısa süre içinde İstanbul'a inecek' dedi. Heyecanlandıran açıklamanın ardından o isimler ortaya çıktı.

İşte Galatasaray'a gelmesi beklenen isimler;

GOMİS'TE İŞLEM TAMAM

Galatasaray, Bafetimbi Gomis ile anlaşmasını resmiyete dökmeye hazırlanırken, sarı-kırmızılı takım tarafından hazırlanan sözleşmenin detayları da ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılılar, Fransız golcü için Swansea’ye 2.5 milyon euro ödeyecek. Golcü, iki sezon önce bonservis bedeli olmadan İngiliz ekibine transfer olmuştu. Futbolcu ise Galatasaray’dan senelik 3 milyon euro garanti para ve maç başı 5 bin euro alacak. 31 yaşındaki futbolcuyla 3 senelik anlaşma yapılırken, transferin bugün borsaya bildirilmesi bekleniyor.

BELHANDA İŞİ RESMİYETE DÖKÜLÜYOR

Galatasaray’ın Belhanda transferinde iş artık hukukçulara kaldı. Dinamo Kiev ile 8 milyon euro karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar, futbolcuya da 4 senelik anlaşma karşılığında her sezon için 2.5 milyon euro verecek. Galatasaray kulübü hukukçularını Kiev’e gönderip işi resmiyete dökecek. Belhanda’nın hafta başında İstanbul’a gelmesi planlanıyor.

ACERBİ VEYA MAİCON

Defansın ortasına lider özellikli bir stoper almak isteyen Galatasaray'da adaylar ikiye düştü... Sarı-Kırmızılılar, Igor Tudor'un onay verdiği Maicon Pereira ve Francesco Acerbi'den birisini mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Sassuolo formasıyla harika bir sezon geçiren Acerbi, sol ayaklı olması nedeniyle Tudor'un ilk tercihi. Fakat İtalyan kulübünün 12 milyon Euro istemesi yönetimi düşündürüyor.

Yine de pazarlıklar tam gaz devam ediyor. Kariyerini Sao Paulo'da sürdüren Maicon ile anlaşma sağlanmış durumda. Brezilya kulübünün 8 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise 6.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Yönetim 1 hafta içinde kesin sonuç almak istiyor..

SABRİ'NİN YERİNE TETE

Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu ile yolların ayrılmasından sonra sağ bek için gündeme Ajax’ın 21 yaşındaki futbolcusu Kenny Tete geldi.

Genç futbolcunun bonservisi için Hollanda ekibine 3.5 milyon euro teklif eden sarı-kırmızılılar bu işi büyük ölçüde bitirdi. Tete’yi ikna etmeye çalışan Galatasaray, futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. (Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler