SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Bulut Arda Turan'ın Galatasaray'a kiralandığı iddialarını yalanladı

Galatasaray'ın sürpriz olarak nitelendirilen transfer hamlesi olan Arda Turan'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı Kırmızılılar'ın Arda Turan'ı kadrosuna kattığı iddia edildi. Fakat yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut tarafından bu haberler yalanlandı.

Sarı Kırmızılılar, son olarak eski oyuncusu ve Milli Takım'a geri dönen Arda Turan'ı kadrosuna kattığı iddia edildi.

Cenk Ergün sinyalleri vermişti!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Kayserispor galibiyetinin ardından Arda Turan transferinin sinyallerini vermişti. Ergün maç sonu yaptığı açıklamada "Arda Turan sevdiğimiz bir Galatasaraylı. Arda'nın bana bir sözü var, bir gün Galatasaray formasını giyecek. Biz bunun erken olmasını istiyoruz. İnşallah olacak." ifadelerini kullanmıştı.

En yakın arkadaşı twitter'dan açıkladı

Arda Turan'ın Türkiye'deki en yakın arkadaşı eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy, sosyal medya hesabından "Tek kanatla uçamayız, Biz uçmak istiyoruz. #Galatasarayisback" paylaşımı ile sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Arda Turan'ın maliyeti!

Arda Turan'ın Galatasaray'ın yaptığı 1 yıllık kiralık teklifine 'evet' dediği ve 5 milyon Euro'ya anlaşmaya varıldığı belirtildi. Barcelona'ya ise kiralama bedeli 3 milyon Euro ödenecek. Arda'ya ödenecek paranın 3 milyon Euro'sunu Galatasaray Kulübü ödeyecek. Geriye kalan 2 milyon Euro ise Galatasaray ve Barcelona'nın sponsorluğunu yapan NEF'in kasasından çıkacak.

Ahmet Bulut yalanladı

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, 'Galatasaray'a kiralandı' haberlerini yalanladı. Ahmet Bulut, 'Arda - Galatasaray haberini gördüğümde çok şaşırdım. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil' dedi.

A Spor canlı yayınına bağlanan Aykut İnce, Ahmet Bulut'la görüştüklerini ve bir anlaşma olmadığı bilgisi verildiğini açıkladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler