SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cavanda: 'Standart Liege'de mutluyum'

Sezon başında Galatasaray'ın Standart Liege'e kiraladığı Pedro Cavanda, Belçika'da mutlu olduğunu söyledi. Standart Liege'de mutlu olduğunu söyleyen Cavanda, performansını daha da artıracağını belirtti.

Galatasaray'da kadro dışı bırakıldıktan sonra sezon başında Belçika temsilcisi Standard Liege'e kiralanan Pedro Cavanda, geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Ligde oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Cavanda, Standard Liege'de mutlu olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılı takım 500 bin euro bedelle Standard Liege'e kiraladığı Belçikalı oyuncu, ''Performansımı arttıracağım. İhtiyaç duyduğum şey iyi bir başlangıçtı. Burada da bunu buldum. Takım arkadaşlarım kendimi evimde gibi hissettirdi. Bu yüzden Belçika'ya dönmek istedim ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.

Bu sezon Standard Liege formasıyla 7 lig maçında görev yapan 26 yaşındaki oyuncu, ''%100'üme yaklaştığımı hissediyorum. Oynamak kendime olan güvenimi arttırıyor. Takım için performansımı daha da arttırmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray sezon başında Cavanda'yı kiralarkan 2,4 milyon euroya satın alma hakkını da Standard'a vermişti. Belçika temsilcisinin Ocak ayında 1,5 milyon euroluk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia ediliyor.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler