SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okan Buruk'tan Tudor'a şok sözler: Vasıfsız, ikinci sınıf...

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a 4-2 yenildikleri maç sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Igor Tudor için "Bu kadar vasıfsız birinin teknik direktör olarak Galatasaray'da çalışmasına üzülüyorum" dedi.

Okan Buruk'un gündeme damga vuran sözleri şöyle: "Hakem bu oyunu nasıl bozabilirim diye düşündü ve kırmızı kart gördü oyuncumuz. Yabancı hakemler gelsin dediğimde kızıyorlar hakemler bana, ama böyle yönetimler olacaksa yabancı hakem gelsin. Bu pozisyon İngiltere'de olsa Yasin'e ceza bile verirler, kendini attı diye. Bu kadar vasıfsız bir insan Galatasaray kulübesinde duruyorsa ben bundan utanç duyuyorum. Tudor, maç başından itibaren devamlı dönüp bana konuştu. Çok üzüldüm buna. Senin benimle ne işin var! Kendi işine baksana!

Adil bir ortamda yarışmıyoruz. hem maddi anlamda. En düzgün kulüplerinden biri biziz. Devamlı ezmeye çalışıyorlar. Böyle hakemlerin olduğu ortamda bulunduğum için utanıyorum. Futbolda çalışmak istemiyorum bazen. Bir emek var bu emeğin karşılığını böyle olaylar sonucunda alamadığınızda bu üzücü oluyor. Baktığınız zaman 3 hafta sonra Ümit Öztürk yine maç yönetecek. Ben bir insan olsam, insan olmak önemli. İnsan yerine konulmak önemli. Türkiye'deki tüm takımları eşit seviyeye getirmeleri gerekiyor. Bugünkü adaletsizlikten dolayı çok üzgünüm."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler