SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Uygun: 'Bugün farklı kazanmamız gerekiyordu'

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 2-1 mağlupş oldukları maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Maçı izleyenler keyif almıştır. Gaziantepspor olarak bugün 5 tane yüzde yüz pozisyona girdik, kazanma adına bütün gücümizi verdik ama hakemin uydurduğu frikikle mağlup olduk. Gaziantepspor oynadığı oyunla ayağa kalkmak için elinden geleni gösterdi. Geldiğimden bu yana öyle sorunlarla uğraşıyorum ki burada yapılan hainlikleri anlatamam. Kümede kalma adına her şeyimi veriyorum. Benim inandığımın üçte birine inansaydık bugün kümede kalmıştık. Bugün takımın en iyisi Barış'ın yediği küfürlerin haddi hesabı yok. Türk sporu neden böyle? Düşmez kalmaz bir Allah. Sporun içinde her şey var. Biz düşmemek için mücadele ettik. Bugün kazanması gereken Antep'ti hem de farklı kazanması gerekiyordu.

"Bunlar çok büyük etkenler. Bu işler taraftarın inancı takıma verdiği destek ve moralle verilen ekonomik destekle, verilen sözlerle olur. Bunlar olmadığı zaman olmuyor. Futbolcumuz intihar etti. Futbolcuların bunu kaldırabilmesi kolay değil.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler