SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Özat'tan TFF'ye Ramazan ayı ve oruç tepkisi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig için hazırladığı maç takvimine isyan etti. Özat, "Şimdi Ramazan başlıyor, oyuncuya oruç tutma diyebilir misin? Yabancıyı bayramında gönderiyorsun. Haziran'da lig bitiyor dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Fenerbahçe maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu'na maç takvimiyle ilgili olarak eleştirilerde bulundu.

"İNGİLTERE'DE 38 MAÇLIK LİG BİTTİ, BİZDE..."

Ümit Özat, TFF'nin maç takviminde hatalar olduğunu belirterek "İngiltere Ligi'nde 38 maç oynanıyor. FA Cup'ı var, süt kupası var. Ligleri bitti. Biz 34 maç oynuyoruz. Haziran'ın 4'ünde lig bitiyor. Biz neredeyse 15 günde 1 maç yapacağız. Bu sezon sonunda futbolcular 27-28 gün tatil yapabilecekler sadece. Biraz daha Çarşamba-Pazar maçları oynanmalı" dedi.

"FUTBOLCULARA ORUÇ TUTMA DİYEBİLİR MİSİN?"

Cumartesi günü Ramazan ayında ilk orucun tutulacağını hatırlatan Ümit Özat, "Şimdi Ramazan başlıyor, oyuncuya oruç tutma diyebilir misin? Yabancıyı bayramında gönderiyorsun. Haziran'da lig bitiyor. İngiltere'de lig bitti. İspanya bizden 2 hafta sonra başlıyor, 2 hafta önce ligi bitiyor. Bu değişmeli. Bizim de artık Çarşamba - Pazar maç yapmaya alışmamız lazım. Bu tempoya ayak uydurmalıyız" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler