SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Tosun ilk maçında beğeni topladı

Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun, İngiltere'deki kariyerinin ilk maçına Tottenham karşısında çıktı. Everton, sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılırken Cenk Tosun gösterdiği performansla otoriteler tarafından tam not aldı.

Everton kariyerindeki ilk maçında Tottenham karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Cenk Tosun, 62 dakika sahada kaldı ve başarılı bir futbol ortaya koydu. Golcü futbolcu, 62. dakikada yerini Dominic Calvert-Lewin'e bıraktı.

Cenk Tosun, 62 dakika sahada kaldığı ilk maçında takımının en çok şut pası atan, ikili mücadeleye giren ve ceza sahasında topla buluşan futbolcusu oldu. Karşılaşmanın 22. dakikasında Cenk Tosun'un kafa vuruşunun ardından Rooney topu ağlara gönderdi ancak gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz oldu.

ALLARDYCE CENK'İN PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

Tottenham'a 4-0 mağlup olan Everton'da menajer Sam Allardyce, maçın ardından Cenk Tosun hakkında açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TAKİ PERFORMANSI..."

Cenk Tosun'a oyun içinde destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Allardyce, "Cenk Tosun açısından zor bir gündü. Ona hücumda yeterli desteği verirsek, Beşiktaş'taki performansını göstereceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM"

Mücadeleyi de değerlendiren Allardyce, "Bazı oyuncularım hemen pes etti. Profesyonelliklerinden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Takımımı geldiğimden bu yana ilk kez böyle gördüm. West Bromwich maçıyla yeni bir sayfa açmalıyız."

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler