SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG'den Ronaldo'ya 140 milyon Euro

Portekizli yıldız oyuncu Ronaldo hakkında çıkan haberler sonrasında Real Madrid için sürpriz bir karar verdi. İspanya'da vergi kaçırdığı gerekçesiyle açılan soruşturmanın ardından Cristiano Ronaldo'nun kulübü Real Madrid'den ayrılma kararı alması, yeni adresini sorgulattı.

Menajeri Jorge Mendes’in de ‘İspanya’da çok mutsuz’ diyerek doğruladığı haberlerde, CR7’nin başkan Perez’e ayrılık isteğini ilettiği ve kulüp yetkililerinin vazgeçirme çabalarının sonuçsuz kaldığı ifade edilmişti.

Bunun yanı sıra Zidane'ın, Ronaldo ile telefonda konuştu ve 'Takımdan ayrılmasını istemediğini, ona ihtiyaçları olduğunu söyledi' iddia edildi.

Ronaldo ayrılık haberleriyle ilgili, Instagram hesabından 'Sus işareti' yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak 'Bazen en iyi cevap sessiz kalmaktır' yazdı.

PSG'DEN 140 MİLYON EURO

Ronaldo konusunda dün Marca’da yer alan haberde, 2021’de bitecek kontratında serbest kalma maddesi 1 milyar Euro olan Portekizli yıldız için, Real Madrid’in 400 milyon Euro’luk bonservis ücreti belirlediği ileri sürüldü. Real’in böylece Ronaldo’nun gidişine ‘taş koymak’ istediği belirtildi.

Bu arada Corriere dello Sport'un haberine göre; Ligue 1'in güçlü ekibi Paris Saint-Germain, Cristiano Ronaldo için Real Madrid'e servet önerecek.

İspanya'da maruz kaldığı vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeniyle ülkeden ayrılmaya karar veren Cristiano Ronaldo'nun bu kararını Real Madrid'e ilettiğinin ortaya çıkması futbol gündemini sarsmış durumda...

Paris Saint-Germain, Ronaldo'yu bir kez daha tarihin en pahalı oyuncusu yapmak istiyor. Fransızlar, Real Madrid'e 140 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacaklar.

Oyuncunun menajerliğini yapan Jorge Mendes, PSG yetkilileri ile görüştü bile...

Ligue 1 devi, Ronaldo'ya yıllık 30 milyon Euro'yu bulan bir maaş ödemeyi planlıyorlar.

Cristiano Ronaldo'yla ilgilenen takımlar arasında Manchester City ve bazı Çin kulüpleri de var.

Menajeri Jorge Mendes’in de ‘İspanya’da çok mutsuz’ diyerek doğruladığı haberlerde, CR7’nin başkan Perez’e ayrılık isteğini ilettiği ve kulüp yetkililerinin vazgeçirme çabalarının sonuçsuz kaldığı ifade edilmişti.

MANU'DAN 175 MİLYON POUND VE DE GEA

İngiliz ekip Manchester United'ın, İspanya'dan ayrılma kararı alan Cristiano Ronaldo için 175 milyon Pound ve David De Gea takası teklifinde bulunacağı iddia edildi.

İngiliz Mirror gazetesine göre, "vergi kaçakçılığı" suçlamasıyla İspanyol Mahkemeleri'nde yargılanan ve durumdan oldukça rahatsız olan 32 yaşındaki Portekizli'nin yıldızının parladığı Manchester United rekor bir teklife hazırlanıyor.

İspanyol kaleci De Gea'ya ilgisi yıllardır bilinen Madrid ekibine kalecinin bonservisinin de takasta kullanılacağı ve 175 milyon Pound bonservis ücreti teklif edileceği öne sürüldü.

Bir önceki bonservis rekoru da 105 milyon Pound ile Fransız Paul Pogba'yı transfer eden Manchester United'a ait.

PORTEKİZ BASINI BUNU YAZMIŞTI

A Bola gazetesinin manşete taşıdığı habere göre Ronaldo, Real Madrid'den ayrılmaya karar verdi. Bu kararını başkan Florentino Perez'e ilettiği iddia edilen yıldız oyuncunun bu kararı almasında vergi kaçırmakla suçlanması ve kulübün ona yeterince sahip çıkmadığını düşünmesi.

Gazete Ronaldo'nun verdiği bu kararın geri dönüşü olmadığını da yazmıştı.

Forbes dergisine göre dünyanın en çok kazanan sporcusu olan Ronaldo geçen yıl 93 milyon Dolarlık gelir elde etmişti.

2009'da rekor ücretle Real Madrid'in yolunu tutan 32 yaşındaki oyuncu kariyerinde 4 kez altın Top ödülüne layık görüldü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler