SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yevhen Seleznyov, Lucescu'yu açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor forması giyen Yevhen Seleznyov, eski teknik direktörü Mircea Lucescu ve Türkiye hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ukraynalı golcü, Lucescu'nun bu sene Türkiye'ye gelmeyeceğini iddia etti.

Mircea Lucescu Türkiye'ye gelecek mi? Kardemir Karabükspor'un forveti Yevhen Seleznyov, Türkiye'ye geleceği iddia edilen Romanyalı teknik direktör hakkında konuştu. Ukranya basınına röportaj veren Seleznyov, Türkiye hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE ÇOK GÜZEL"

Türkiye'deki futbol hakkında konuşan Kardemir Karabükspor'un forveti, ''Burada çok rahatım. Türkiye'de çok iyi bir hayat var. Güneşli, güzel bir ülke. Restorantları da harika. İnsanların futbola bakış açısı çok iyi. Stadyumlar dolu oluyor ve maç biter bitmez tartışmaya başlıyor.'' dedi.

"LUCESCU BU YAZ GELMEZ"

Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun tekrar Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hakkında da konuşan Yevhen Seleznyov, "Lucescu'yu burada görmek çok güzel olur. Hangi takımı çalıştırırsa çalıştırsın onunla aynı yerde olmayı isterim. Türkiye'de Lucescu çok büyük ve ünlü bir teknik direktör ancak bu yaz buraya geleceğini sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Shakthar Donetsk takımında Lucescu ile beraber çalışan Seleznyov, "O çok güçlü bir teknik direktör. Tek sezon şampiyon olamadı diye Zenit'i bırakmaz. Bunu Ukranya'da kanıtladı, Rusya'da da kanıtlayacaktır. Son olarak Spartak Moskova'ya yenildiler ama o maçtaki hakemi gördünüz mü?" sözleriyle Lucescu'nun Zenit'te kalacağının sinyalini verdi.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler