SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor 3-0 Kasımpaşa

Kasımpaşa, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'a 3-0 yenildi. Paşa'nın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Başkent ekibi ise ligde ilk kez kazandı

Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-0 mağlup oldu. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan lacivert-beyazlı ekip, bu sonucun ardından 8 puanda kaldı. Ligde ilk kez 3 puanla tanışan başkent ekibi Osmanlıspor ise puanını 4'e yükseltti.

Mücadelenin 16. dakikasında Musa Çağıran'ın çektiği şut savunmadan sekip Kasımpaşa ağları ile buluştu: 1-0. 45+1'de Osmanlıspor, Sokol Cikalleshi'nin attığı golle skoru 2-0 yaptı: Josue'nin ortası ile ön direkte buluşan Cikalleshi'nin çektiği şut yan direğe de çarpıp fileleri havalandırdı. İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

59. dakikada Osmanlıspor, Aminu Umar'ın golüyle farkı 3'e çıkardı: Serdar Gürler'in ara pasında topla buluşan Aminu Umar'ın kaleci Ramazan'ın üzerinden yaptığı aşırtma vuruş, ağlarla buluştu: 3-0. 71. dakikada ise Musa Çağıran'ın sert şutu üst direkten geri döndü.

Kasımpaşa, son 5 maçta 4 kez yendiği, 1 kez de berabere kaldığı Başkent ekibine bu kez 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler