SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayserispor 2 - 1 Atiker Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve ligde kalma adına kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekip Mabiala'nın golü ile 25. dakikada 1-0 üstünlüğü yakaladı ancak Atiker Konyaspor'un yıldız oyuncusu Bajic, 41. dakikada sol çaprazdan çok sert vurdu ve direkten top Ahamada'ya çarparak ağlara gitti. 1-1.

Mücadelenin ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı ekip 59. dakikada Raheem Lawal'ın 59. dakikadaki golü ile 2-1 öne geçti ve mücadele bu skorla tamamlandı.

Bu galibiyetin ardından puanını 36'ya yükselten Kayserispor 1 maç fazlasıyla Bursaspor'un 1 basamak üstüne çıktı ve 14. sırada yer aldı. Atiker Konyaspor ise 40 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

25. dakikada Kayserispor öne geçti. Sağ taraftan Deniz Türüç'ün kullandığı kornerde altıpasın hemen önünden Mabiala'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0
31. dakikada Deniz Türüç'ün ceza sahası sol çaprazından sert vuruşunda, top yandan auta çıktı.
41. dakikada Atiker Konyaspor, skora dengeyi getirdi. Fofana'nın savunmanın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Bajic, ceza sahasında topla buluştu. Kaleci Ahamada ile karşı karşıya kalan Bajic, topa sert vurdu. Önce direğe sonra da Ahamada'ya çarpan meşin yuvarlak, ağlara gitti: 1-1
Maçın ilk yarısı, 1-1 berabere sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler