SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sumudica: Üzülmemi mi bekliyordunuz?

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, son dakika golüyle 3-3 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Sumudica maç sonunda yaptığı açıklamada risk alarak puan kazandıklarını söylerken, ilginç bir Mourinho açıklaması da yaptı.

İşte Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'nın sözleri: "Önce takımı tebrik ediyorum. 3-1'den 3-3'e geldik, hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadılar. Büyük bir camiaya karşı oynadılar. Futbolcularım nasıl geri dönüleceğini gösterdi. Son 15 dakika her şeyi riske ettim, 3 forvete döndüm. Hatta Kana Biyik'a da ileri çıkmasını söyledim. Futbolda risk almadan bir şey alamazsınız. İyi bir sonuç aldık. Bence 10. haftaya kadar oynanan en iyi maçlardan biriydi diyebiliriz. Fenerbahçe'nin sahasında 3-3 berabere kaldığımız için üzülmemi mi bekliyordunuz? 5 sene önce Vaslui ile gelmiştik buraya. O maçta da 1-1 kalmıştık, şans gülmüyor demek ki bana. Bu 1 puanın anlam ifade etmesi için Trabzonspor'u yenmemiz lazım."

Gol sonrası sevincinin sorulması üzerine Sumudica, "Mourinho'nun çok gerisindeyim ama benim de kalbim var. Golden sonra beni ittiler, pantolonum zarar gördü. O futbolculardan birine pantolon aldıracağım" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler