SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan kupa sonrası ayrılık açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i mağlup ederek kupayı müzesine götüren Konyaspor'da Aykut Kocaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, Konyaspor'dan ayrılarak Fenerbahçe'nin başına geçme durumunun belli olacağı tarihi açıkladı.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

"Birkaç gün içerisinde durumum belli olur. Yönetimle durum değerlendirmesi yapacağız. 1 hafta içerisinde netleşir"

ÇOK İSTİYORDU

Konyaspor oyuncusu, teknik heyet, taraftar kupayı çok istiyordu. Doğru yatırımlara devam etmek gerekiyor. Futbolcu almak önemli bir şey ama eldekiler değerlendirmek önemli. Kulüplerin ekonomiyi iyi planlaması gerekir.

KULÜBÜ BATIRIP ŞAMPİYON OLMAK...

Seneye Konyaspor şampiyon olacak desem kulüp batar. Burada maaşımız sekmeden ödeniyor ve aidiyet duygusu sağlanıyor. 10 tane oyuncu alıp, kulübü batırıp şampiyon olmak... Ne demek istediğimi anlatabiliyorum sanırım.

FIRAT AYDINUS YORUMU

Fırat Aydınus'u hep eleştirdim. Çok iyi hakem olduğunu ama duygularını karıştırdığını söylüyordum. Bugün tebrik ediyorum. Harika bir maç yönetti.

KONYASPOR BAŞKANI ŞAN'DAN KOCAMAN AÇIKLAMASI

A Spor'a konuşan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Cuma günü Aykut Kocaman ile bir araya geleceğiz. Seyrine bıraktık. Artık önümüzdeki hafta ne gösterir bilmiyorum. Hocamıza resmi bir teklif gelseydi bana söylerdi. Demek ki gelmedi. Biz o konuyu aylardır konuşmuyoruz. Eğer öyle bir değişiklik olursa bize bu başarıları yaşatan hocayı omuzlarda uğurlarız." ifadelerini kullandı.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler