SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiker Konyaspor Aykut Kocaman'ın ayrılığını açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Atiker Konyaspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Atiker Konyaspor'dan yapılan açıklamada, 2014 yılından bu yana takımın başında bulunan Aykut Kocaman'ın takımdan ayrılmak için izin istediği ve Konyaspor yönetiminin bunu anlayışla karşıladığı belirtildi.

Atiker Konyaspor'da beklenen ayrılık resmen gerçekleşti.

2014 yılından beri takımın başında olan Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye gitmek için Atiker Konyaspor yönetiminden izin istedi. Konyaspor'dan yapılan açıklamada Aykut Kocaman'ın bu isteğinin olumlu karşılandığı belirtildi.

İşte Atiker Konyaspor'dan yapılan Aykut Kocaman açıklaması:

28 Ekim 2014’ten bu yana beraber çalıştığımız teknik direktörümüz Aykut Kocaman dün futbol komitemizle bir araya gelerek Fenerbahçe Kulübüne gitmek üzere izin istemiştir.

Futbol komitemiz konuyu bugün toplanan yönetim kurulumuza götürmüş ve dün gerçekleşen görüşmenin detayları ele alınmıştır. Yönetim Kurulumuz hocamızın bu talebini anlayışla karşılamıştır.

Bilindiği üzere sayın hocamızın 2018’e kadar kulübümüzle sözleşmesi bulunmaktadır. Yönetim Kurulumuz ve camiamız bu süreçte kendisinin uzun yıllar Konyaspor’da görev yapması yönünde irade koymuştur. Fakat hocamızın ayrılma konusunda ısrarı üzerine böyle bir karar alınmıştır.

Kendisine, şehrimize yaşattığı bu gurur ve üstün başarı için teşekkür ediyoruz. Hocamıza yeni görevinde ve hayatında başarı, sağlık, mutluluk diliyoruz.

Aykut Kocaman doğruladı

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Galatasaray ile karşılaşan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlılara, Türkiye Kupası’nı kazandıran ve Fenerbahçe ile anlaşmak için yönetimden izin isteyen Kocaman, “İmzalar ne zaman atılacak bilmiyorum” dedi.

Konyaspor’dan ayrılan Aykut Kocaman’ın sözleri şöyle;

“Konyaspor yönetimine, oyuncularıma, taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel anılarım oldu. Sezon başında da Fenerbahçe’ye gelmeyi düşünmüştüm ama lige 1 hafta kala takımı bırakmak kolay değildi. Fenerbahçe’nin ihtiyacı olduğu yerde olmak benim için mecburiyet. İmzalar ne zaman atılacak bilmiyorum ama niyetler bu yönde. İstendiği sürece, benim açımdan herhangi bir problem yok.“

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler