SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Visca teklifini yaptı

Başakşehir’in Elia’yı transfer etmesinin ardından Bordo-Mavililer, İstanbul kulübüne Visca için ‘Zeki Yavru+Yusuf Erdoğan ve bir miktar para’ teklif etmeyi kararlaştırdı. Visca da transfere sıcak bakıyor.

Trabzonspor yönetim kurulu transferini gerçekleştirmeyi çok istediği Başakşehirli Visca için son bir girişim daha yapacak. Bordo- Mavililer Başakşehir kulübüne Zeki Yavru, Yusuf Erdoğan ve bir miktar para önerecek. İstanbul ekibinin bu teklifi de reddetmesi durumunda Trabzonspor, Visca için yapacağı girişimleri tamamen rafa kaldıracak. Yönetimin o bölge için alternatif arayışlarına gireceği belirtildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Visca'yı kadrolarına katmayı gerçekten çok istediklerini vurgulayarak, "Bu transferin gerçekleşmesi için çabalarımız devam ediyor. Yeni teklifimizi sunacağız. umarız bu transfer gerçekleşir" açıklamasını yaptı.

UZAKDOĞUDA DA 10 GÜN KAMP YAPILACAK

Bu arada, Trabzonspor yurt dışında yapılacak iki aşamalı kampın ardından uzakdoğu da düzenlenecek olan bir turnuvaya katılmayı planlıyor. Bordo-Mavililer, 2-30 Temmuz tarihleri arasında Macaristan ve Slovakya'da kamp yapacak. Hazırlık maçlarının ardından Trabzonspor Türkiye'ye döndükten sonra 10 günlük süre için Uzakdoğuda turnuvaya katılmayı düşünüyor. Görüşmelerin sürdüğü ancak uzakdoğu kampının henüz netleşmediği öğrenildi. (Takvim)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler