SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Guiliano için devreye girdi

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını duyurduğu Giuliano transferinde Trabzonspor devreye girdi. Giuliano için Bordo Mavili ekip, oyuncunun kulübü Zenit'le anlaşma sağladı. Öte yandan futbolcunun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya gönderdiği görüntülü mesaj yayınlandı.

Fenerbahçe'nin dün görüşmelere başladığını duyurduğu Giuliano transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-Lacivertli ekip, sağlık kontrolünden geçirdiği Brezilyalı yıldızla anlaşma sağlarken, Trabzonspor sürpriz bir şekilde devreye girdi. Fenerbahçe Kulübü'nün satın alma opsiyonuyla kiralama üzerine anlaştığı Giuliano için Trabzonspor oyuncunun kulübü Zenit'le anlaşma sağladı. Fakat oyuncunun Fenerbahçe'de forma giymek istediği biliniyor.

Bordo-Mavililerin Fenerbahçe'nin teklifinden daha yüksek bir teklif yaptığı öğrenilirken şu aşamada transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Acarkent'te ev bakıyor

Öte yandan Giuliano'nun Acarkent'te kendisine ev baktığı öğrenildi. Fenerbahçeli yetkililer oyuncunun oturacağı ev konusunda araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe oyuncuyu bu sebeple mi aprondan aldı?

Bilindiği gibi havalimanında Fenerbahçeli taraftarlar Giuliano için büyük bir kalabalık oluşturmuş fakat Sarı-Lacivertli kulüp oyuncuyu havalimanı apronundan Genel Havacılık Terminali'ne geçirmişti.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un oyuncuyla temas kurmaması adına böyle bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Brezilyalı futbolcu İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi.

Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edilen Brezilyalı futbolcu Giuliano, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kendisi ve kulübüyle kiralık olarak transfer edilmesi konusunda görüşmelere başlanan Giuliano'nun, Ulus'ta bulunan Liv Hospital'da bir dizi muayene ve teste tabi tutulduğu belirtildi.

Oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayeneleri, kardiyak ile radyolojik testler yapıldığı aktarıldı.

MAHMUT USLU: 'BİZİM AÇIMIZDAN SORUN YOK'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Trabzonspor'un da devreye girdiği Giuliano için, "Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık. Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok." dedi.

Trabzonspor'un "Zenit ile anlaştık, futbolcu bizim" dediği Giuliano için son sözü Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu söyledi.

"Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık." diyen Uslu "Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok. Bu konuda bizim son sözümüz bu. Daha fazla konuşmayacağız. Eğer detay öğrenmek istiyorsanız, bu iddiada bulunan Trabzonsporlu yöneticilere sorun" ifadelerini kullandı.

Giuliano stadı gezdi

Giuliano Victor De Paula, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi.

Brezilyalı yıldız kulüp binasında Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Giuliano Victor De Paula ardından Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi. Sarı lacivertli taraftarlar müzede karşılaştıkları yıldız oyuncuya büyük ilgi gösterdi.

Ardından Maraton Tribünü’nde bulunan Fenerium mağazasına geçen Giuliano Victor De Paula, yeni sezon formaları ve Fenerium ürünlerini inceledi. Fenerbahçe Televizyonu'nu da ziyaret eden Brezilyalı futbolcu, soyunma odalarını da gezerek stat gezisini saha içinde noktaladı. Giuliano Victor De Paula, Fenerbahçe Televizyonu ziyareti sırasında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen ile de sohbet edip, fotoğraf çektirdi.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler