SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yollar ayrıldı

Trabzonspor, 6-1'lik Teleset Mobilya Akhisarspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Bordo mavili yönetim, bugün öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi. Sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmayan Yanal'ın, sadece hak edişlerini talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor Kulübü resmi sitesinden ayrılığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereğince Ersun Yanal’ın sözleşmesini tek taraflı fesih etmiştir. Takımımızı bu akşamdan itibaren geçici olarak Altyapı Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu çalıştıracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

FUTBOLCULARLA VEDALAŞTI
Trabzonspor'da görevine son verilen teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı. Akşam idmanı öncesi tesislere gelen Yanal, tüm futbolcularla vedalaştı. Yanal daha sonra aracına binerek kulüp tesislerinden ayrıldı.

YANAL 3'ÜNCÜ DÖNEMİNDE 50 MAÇA ÇIKTI
Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor'da ilk olarak 2008-09 sezonunda, ikinci defa 2014-15 sezonunda ve son olarak 2016-17 sezonun başında 3'üncü kez göreve gelmişti. Yanal 3'üncü döneminde bordo mavili takımla lig ve kupada toplamda 50 maça çıktı, 20 galibiyet, 15'er beraberlik ve mağlubiyet elde etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler